AĞRI / DOĞUBAYAZIT - NUHUN GEMİSİ ORTAOKULU

Nis

ALLAH'IM SEN AF EDİCİSİN. AFFI SEVERSİN. BU MÜBAREK KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE BİZLERİDE AFFET. AMİN.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

Kızılay ve Doğubayazıt milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle okulumuza yapılan yardımlar öğrencilere ulaştırıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda her hafta öğretmenlerimizin oylarıyla belirlenen okulun en çalışkan sınıfı bu hafta 5/B sınıfı seçilmiştir. Sınıf öğretmeni Mehmet Nedim ÇEVİK ve 5/B sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

"Ey yükselen nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda Mevlit Kandili programı yapıldı.Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.S)'in tüm insanlara sunmuş olduğu güzellikler anlatıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

2021 Bursluluk sınavını kazanan öğrencimiz Mobina Masal TİMUR'a okulumuz tarafından hediye verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

2021 yılı Bursluluk sınav sonuçları açıklandı. Öğrencilerimizden Başak KARACA ve Masal TİMUR sınavı kazanarak burs almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

NUHUN GEMİSİ OKUYOR

Eyl

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

MEŞALE BENDE

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Mrt

Okulumuzda bilim adamları tanıtımı etkinliği devam ediyor. Şimdide evrendeki yaşamın izlerini araştıran BETÜL KAÇAR tanıtımı yapildi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

Aziz Milletimizin ve Tüm İslam Aleminin Berat Kandili Mübarek Olsun