AĞRI / DOĞUBAYAZIT - NUHUN GEMİSİ ORTAOKULU

Okul Müdürü Ahmet AKKUŞ 05357698683
Vatan Mah. İrfan Sok No10 Doğubayazıt/AĞRI
Vizyon
Geleceğin bilim dünyasında ve Avrupa Birliği toplumunun standartlarında rekabet eden seçkin bireylerini yetiştirmek için; problem çözme yeteneğine sahip, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı ilke edinmiş yurt içinde ve dünyada sayılan,disiplinlerinin okuldan onur duyduğu, ülkemizin okulları için model bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olacak, kendine güvenen, kültürel ve ahlaki değerler önem veren; yaşayarak, yaşadıkça öğrenen, bilgili, bilgiyi kullanabilen, bilimsel düşünebilen; bu günü dünden, yarını bu günden güzel kılan; sevgi dolu, kişilik sahibi insana saygılı; toplumun her kesimini kucaklayan, toplam kalite anlayışı içinde velisi ve öğrencisi ile bütünleşmiş, katılımcı, değişimi yakalamış; bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmuş; her liderin yönetmek, her velinin çocuğunu okutmak istediği çevrede bir çekim alanı oluşturarak; dünyaya meydan okuyan öğrenciler yetiştirmektir.
Ders Başlama:08.30 Ders Bitiş:15.20
Okulumuzun Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza ilçe merkezinden kalkan belediye servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Doğubayazıt İlçe Merkezinde olup İl Merkezine 95 km´dir ve ortalama 1 saat 20 dk sürmektedir.